Exclusieve versieringen en oprichtingen


Welkom op de plaats van Maryline Garbe en zijn team.

Zoals u het zult kunnen vaststellen door deze plaats te doorlopen, zijn wij in alle vormen van artistieke verven gespecialiseerd, die de technieken penselen en verfspuiten verenigen.

Wij verwezenlijken:U droomt van een binnenste of een voertuig verpersoonlijkt en enig, van een fantastische wereld, en zelfs utopisch en denkbeeldig? Wij zijn daar om uw verlangens tevreden te stellen!

Laat u binnendringen door uw lievelingslandschappen, wij zullen zowel uw ruimtes als uw horizonnen vergroten, maar wij zullen u een dimensie inexplorable surrealist en, creëren om u te vluchten en in een zekere werkelijkheid te dromen!

Zou u een olifant die recht op u laadt, kunnen bedenken? Door onze techniek van trompe l'oeil, zult u het genoegen hebben om het te bewonderen zonder schrik, in uw woonkamer.

Een vertrouwd voorwerp zal een stuk van kunst worden, een enig stuk waarvan u trots zult kunnen zijn dank zij de technieken van het valse marmer, vals hout, imitatie van pierree semi-précieuses.

Daar is de verklaring van een trompe l'oeil, de illusie van het ware geven, het oog van de toeschouwer „bedriegen“

De oude technieken laten ons toe om oude monumenten zoals bijvoorbeeld aan het kasteel Cambier van Ath te herstellen, waar wij aan de smaak van de dag het valse marmer van het tijdperk hebben overhandigd.

De oude en moderne technieken, onze „know-how“ de particulier past zich aan de récalcitrants steunen aan.

AAN de oorsprong,“ betekent“ de aanduiding „geschaatst ouder geworden " natuurlijk met de tijd. Tegenwoordig „schaatst“ het woord is geworden een techniek die de veroudering van een verf, een voorwerp, van een meubilair kunstmatig… simuleert

De termen „decoratief patina“ zijn eerder van toepassing om gevolgen van kleuring en materie te geven.

Ongeacht de gebruikte techniek, kalk, muurkalk, marbrage, natuurlijke pigmenten, acryl,… het patina van het eenvoudigst aan het meest uitgewerkt, bekleedt uw muren teneinde de sfeer te creëren waarnaar u verlangt.

Wij kunnen elke steun verpersoonlijken, aldus amoureux motard, ons zullen laten de zorg om ons talent op zijn bécane of zijn helm uit te oefenen.

Bijzondere schildergevolgen, originele verven en de tekeningen zullen uw motor, uw auto, uw vrachtwagen,… verpersoonlijken

De verschillende technieken zullen dan, verven, penselen, borstels toegepast zijn,… de verfspuit zal het werktuig van keuze voor dit soort implementaties zijn.

Spreekt wij uw dromen uit en wij zullen u ze verwezenlijkenDe voordelen die door ons systeem van numeriek beeldhouwwerk worden aangeboden, zijn talrijk.

Een maximumenvelop evolutie die het mogelijk maakt om eveneens zeer grote stukken te behandelen.

Een maximumflexibiliteit dank zij de 7 beschikbare hoofdlijnen

Een optimale en duurzame nauwkeurigheid waarborgt op constante wijze de het meest best mogelijke kwaliteit.

Een minimale tijd van implementatie van uw projecten.

De toevoeging van dit middel van moderne oprichting aan onze hand- en traditionele know-how, laat ons toe om een ongeëvenaarde dienst voor de implementatie van aan te bieden

Publicitaire panelen

Lichtgevende uithangborden

Versiering van voertuigen

Reclame op de plaats van verkoop

Reusachtige dingen

Architecturale elementen

Uitrusting voor vlakte van spel

Uitrusting voor aantrekkingspark

Vergroting van beeldhouwwerk

Versiering aan thema voor nachtclub

Versiering aan thema voor restaurant

li>Referenties
  • Leveranciers